Balk Dierenarts

Om langs te gaan bij Balk Dierenarts, kun je terecht op Pruisische Veldweg 226 in Hengelo.

Meer informatie over Balk Dierenarts in Hengelo

In het vervelende geval dat je huisdier ergens last van heeft, is het een goed idee om een bezoekje te brengen aan Balk Dierenarts. Deze Unknown in Hengelo geeft de nauwkeurige en professionele zorg die je huisdier verdient. Als baasje wil je het beste voor je donzige vriend. Bij Balk Dierenarts delen ze deze liefde voor dieren.

Als je het vermoeden hebt dat er iets aan de hand is met je huisdier, ben je van harte welkom om langs te komen bij Balk Dierenarts. Welk huisdier je ook hebt, de artsen van deze Unknown zijn gekwalificeerd om het probleem zo goed mogelijk te verhelpen.

Moet je huisdier met spoed opgevangen worden? Kom dan langs op Pruisische Veldweg 226 in Hengelo bij Balk Dierenarts of bel eerst 31 74 785 0932 voor advies. Voor meer informatie van deze Unknown, kun je terecht op de website: http://www.balkdierenarts.nl/

Hoe kom je bij Balk Dierenarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balk Dierenarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. dierenklinieken
  2. Balk Dierenarts

Bezoekers bekeken ook