Dallenga Dierenkliniek

Om langs te gaan bij Dallenga Dierenkliniek, kun je terecht op Ossenweg 4 in Delfzijl.

Meer informatie over Dallenga Dierenkliniek in Delfzijl

In het vervelende geval dat je huisdier ergens last van heeft, is het een goed idee om een bezoekje te brengen aan Dallenga Dierenkliniek. Deze Unknown in Delfzijl geeft de nauwkeurige en professionele zorg die je huisdier verdient. Als baasje wil je het beste voor je donzige vriend. Bij Dallenga Dierenkliniek delen ze deze liefde voor dieren.

Als je het vermoeden hebt dat er iets aan de hand is met je huisdier, ben je van harte welkom om langs te komen bij Dallenga Dierenkliniek. Welk huisdier je ook hebt, de artsen van deze Unknown zijn gekwalificeerd om het probleem zo goed mogelijk te verhelpen.

Moet je huisdier met spoed opgevangen worden? Kom dan langs op Ossenweg 4 in Delfzijl bij Dallenga Dierenkliniek of bel eerst 31 596 614 445 voor advies. Voor meer informatie van deze Unknown, kun je terecht op de website:

Hoe kom je bij Dallenga Dierenkliniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dallenga Dierenkliniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. dierenklinieken
  2. Dallenga Dierenkliniek

Bezoekers bekeken ook