1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk

Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 117 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk

De Adori Krabpaal Coco Krabpaal is de perfecte toevoeging aan het leven van jouw geliefde kat. Met zijn afmetingen van 55x50x117 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw kat om te krabben, spelen en relaxen. De krabpaal is bekleed met hoogwaardig sisaltouw, wat ervoor zorgt dat jouw kat zijn nagels kan scherpen zonder schade aan te richten aan je meubels. Daarnaast heeft de Coco Krabpaal een stevige basis en verschillende niveaus waar je kat op kan klimmen en springen. Wat deze krabpaal echt uniek maakt, is het zachte pluche materiaal dat is gebruikt voor de ligplekken. Jouw kat zal zich hier heerlijk in kunnen nestelen voor een ontspannend dutje. Daarnaast is er een speeltje aan een elastisch koord bevestigd, zodat jouw kat zich ook kan vermaken met het jagen en vangen van zijn prooi. Met de Adori Krabpaal Coco Krabpaal geef je jouw kat niet alleen een plek om te krabben, maar ook een comfortabele en speelse omgeving waar hij zich helemaal thuis zal voelen.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk

De Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk heeft een hoogte van 117 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Coco Krabpaal 55x50x117 cm per stuk is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen