Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout

Aantal niveaus

0

Afmetingen

25 cm lengte, 35 cm breedte en 47.50 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout

De Kattenkrabpaal Inez, ontworpen door Lotte, is een prachtig stuk voor elke kattenliefhebber. Met zijn afmetingen van 38x24,5x47,5 cm past hij perfect in elke kamer. Gemaakt van duurzaam rubberhout, biedt deze krabpaal een stevige en stabiele basis voor jouw kat om aan te krabben en te spelen. De paal van de krabpaal is omwikkeld met hoogwaardig jute touw, wat zorgt voor een natuurlijke en aantrekkelijke textuur waar katten dol op zijn. Maar deze krabpaal biedt meer dan alleen een plek om te krabben. Onderaan is er een speeltoren bevestigd, waardoor jouw kat urenlang speelplezier zal hebben. De speeltoren is voorzien van speelballen die reageren op de bewegingen van jouw kat. Zodra je kat met zijn poot of snuit tegen de balletjes tikt, rollen ze in alle richtingen, waardoor het jachtinstinct van jouw kat wordt gestimuleerd. Dit zorgt niet alleen voor vermaak, maar helpt ook om de fysieke en mentale behoeften van jouw kat te vervullen. Met de Kattenkrabpaal Inez haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvol design dat naadloos past bij elk interieur. Geef jouw kat de perfecte plek om te krabben, te spelen en te ontspannen met deze prachtige kattenkrabpaal.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout

De Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout heeft een hoogte van 47.50 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 25 cm.

Deze Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Kattenkrabpaal Inez 38x24,5x47,5 cm hout is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen