1. speelgoed
  2. Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm

Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

47 cm lengte, 22 cm breedte en 47225 cm hoogte

Kleur

Taupe

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm

De Happy Pet Hugs Krabmat Karton Met Catnip 47 cm is de ideale krabplank voor jouw geliefde kat! Deze kartonnen krabmat is niet alleen een geweldige manier voor jouw kat om aan zijn krabbehoeften te voldoen, maar het is ook nog eens gevuld met heerlijk geurende kattenkruid. Jouw kat zal dol zijn op deze krabplank en er urenlang plezier aan beleven. De kartonnen krabmat is 47 cm lang, waardoor er voldoende ruimte is voor jouw kat om uitgebreid te krabben en te spelen. Het duurzame karton is stevig genoeg om tegen de scherpe nagels van jouw kat te kunnen en zal niet snel verslijten. Bovendien is de krabplank voorzien van kattenkruid, waardoor jouw kat extra gestimuleerd wordt om te krabben en te spelen. Met de Happy Pet Hugs Krabmat Karton Met Catnip 47 cm geef je jouw kat de perfecte plek om zijn krabbehoeften te vervullen. Het karton is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens een geweldige bron van vermaak voor jouw kat. Zet deze krabplank in huis en zie hoe jouw kat er dolgelukkig bij ligt te krabben en te spelen.

Veelgestelde vragen over de Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm

De Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm heeft een hoogte van 47225 cm, is 22 cm breed en heeft een lengte van 47 cm.

Deze Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm is leverbaar in het Taupe. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Happy Pet Karton Met Catnip Krabplank 47 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen