1. speelgoed
  2. Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming

Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming

Aantal niveaus

8

Afmetingen

30.50 cm lengte, 43.20 cm breedte en 43.20 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming

Bescherm je meubels tegen krabben met deze Anti Krab Krabschade Bescherming voor katten en honden. Dit pakket bevat maar liefst acht XXL vellen, elk voorzien van de sterkste kleeflaag die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Geen enkele kat of hond kan weerstaan aan de kracht van deze beschermende vellen! Deze XXL vellen zijn speciaal ontworpen om je bank, stoelen of andere meubelstukken te beschermen tegen vervelende krabsporen. Met de uitzonderlijke kleefkracht blijven de vellen stevig op hun plaats, zelfs wanneer je harige vriend met volle kracht probeert te krabben. Vergeet de frustratie van loskomende bescherming en punaises die je meubels beschadigen, want deze vellen hechten moeiteloos zonder het gebruik van punaises. Daarnaast zijn deze vellen niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het neutrale ontwerp past naadloos in elk interieur, waardoor je meubels beschermd blijven zonder afbreuk te doen aan de stijl van je huis. Voorkom krabschade en geniet van een zorgeloze omgang met je huisdieren met deze Anti Krab Krabschade Bescherming voor katten en honden.

Veelgestelde vragen over de Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming

De Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming heeft 8 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming heeft een hoogte van 43.20 cm, is 43.20 cm breed en heeft een lengte van 30.50 cm.

Deze Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Anti Krab Krabschade Bescherming Kat en Hond 8 XXL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen