1. speelgoed
  2. Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm

Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

38 cm lengte, 38 cm breedte en 64 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm

Verwen je kat met de ultieme speelervaring met de Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm. Deze krabpaal is niet alleen eenvoudig in elkaar te zetten, maar biedt ook talloze mogelijkheden voor je kat om te spelen en te krabben. Met een speels balletje aan de bovenkant, zal jouw kat zijn jagersinstinct niet kunnen weerstaan. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals waterhyacint bladeren en zacht, scheurvast natuursisal. Dit zorgt ervoor dat de krabpaal lang meegaat en bestand is tegen het ruige spel van je kat. Naast het speelse aspect, is de Ebi Harmony Natural Krabpaal ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. De neutrale beige kleur en het strakke ontwerp maken het gemakkelijk om deze krabpaal in elke ruimte te plaatsen, zonder dat het afbreuk doet aan de esthetiek van je huis. Jouw kat zal dol zijn op deze krabpaal en jij kunt genieten van een opgeruimd interieur zonder krabsporen.

Veelgestelde vragen over de Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm

De Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm heeft een hoogte van 64 cm, is 38 cm breed en heeft een lengte van 38 cm.

Deze Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ebi Harmony Natural Krabpaal Beige 38 x 38 x 64 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen