1. speelgoed
  2. MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine

MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine

Aantal niveaus

4

Afmetingen

120 cm lengte, 60 cm breedte en 205 cm hoogte

Kleur

Blauw, Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine

Met zijn stoere antraciet en marine kleuren is deze krabpaal niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De stevige constructie en dikke sisalpalen zorgen ervoor dat je kat naar hartenlust kan krabben zonder dat de krabpaal omvalt. Daarnaast is er genoeg ruimte om te spelen, met meerdere platforms, een hangmat en een gezellige slaapplaats bovenop. De MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL is niet alleen geschikt voor grote kattenrassen, maar ook voor huishoudens met meerdere katten. Dankzij de ruime afmetingen en verschillende speelmogelijkheden kunnen al je harige vriendjes tegelijkertijd genieten van deze krabpaal. Het zachte pluche materiaal zorgt voor extra comfort, terwijl de stevige sisalpalen ervoor zorgen dat de nagels van je kat gezond blijven. Met de MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL geef je je grote katten de perfecte plek om te krabben, spelen en ontspannen. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in je huis. Je katten zullen dol zijn op de vele mogelijkheden en jij kunt genieten van een opgeruimd interieur zonder krabsporen op je meubels. Haal deze krabpaal vandaag nog in huis en geef je katten een plek waar ze zich helemaal thuis kunnen voelen.

Veelgestelde vragen over de MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine

De MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine heeft een hoogte van 205 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 120 cm.

Deze MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine is leverbaar in het Blauw, Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MaxxPet Krabpaal Maine Coon XXL voor grote Katten 120x60x205cm Antraciet/Marine is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen