1. speelgoed
  2. Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons,

Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons,

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons, en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons,

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, 50 cm breedte en 206 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons,

"De Hoppa! Krabpaal is een indrukwekkende krabpaal van maar liefst 206 cm hoog. Met zijn vijf niveaus en korte afstanden tussen de treden van 30-40 cm is deze XXL krabpaal perfect voor katten die graag klimmen en zich hoog willen bevinden. Maar ook kittens en oudere katten kunnen genieten van dit klimparadijs. Deze krabpaal is een ware speeltuin voor jouw harige vrienden. Hij beschikt over twee goed gevoerde zitplatforms, twee gezellige kattenholen, een pluizige mand, twee pompons en een hangmat met een speeltouw erboven. Jouw katten zullen hier altijd het comfort en plezier vinden dat ze nodig hebben. De Hoppa! Krabpaal is niet alleen leuk, maar ook stevig, veilig en beschermd. Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, met een grote basis en verstevigde bodemrails, biedt deze krabpaal stabiliteit. Daarnaast is hij voorzien van een anti-kantelvoorziening, zodat hij zelfs bestand is tegen zes grote katten van maximaal 7 kg elk. Met maar liefst 13 krabpalen en een sisal touw krabhelling kunnen jouw katten naar hartenlust krabben en klimmen. Zo blijven ze weg van je bank! En als je katten een beetje te wild worden van de pluche ballen, kun je gerust zijn, want deze krabpaal wordt geleverd met een extra pluche bal zonder geluid. De Hoppa! Krabpaal is de ultieme speelplek voor.

Veelgestelde vragen over de Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons,

De Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons, heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons, heeft een hoogte van 206 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons, is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons, is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Hoppa! Krabpaal, 206cm hoge krabpaal met 13 krabpalen, 1 krabhelling, 2 platforms, 2 grotten, mand, hangmat, pompons, is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen