1. speelgoed
  2. Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel

Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel

Aantal niveaus

Afmetingen

3 cm lengte, 29.50 cm breedte en 57 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel

Onze Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank is de ideale toevoeging aan jouw huis voor de ultieme kattenkrabervaring. Met een lengte van 57 cm en een hoekmodel, kan deze krabpaal eenvoudig worden bevestigd op een plek waar jouw kat vaak langskomt, zoals de hoek van een muur. Dit slimme ontwerp zorgt voor een maximale krabgelegenheid voor jouw kat, zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt in jouw huis. Wat deze krabpaal echt speciaal maakt, is de uitstekende kwaliteit waar Petrebels om bekend staat. Gemaakt van extra sterk sisaltapijt en fluweelzachte pluche langs de randen, is deze krabpaal duurzaam en comfortabel voor jouw kat om aan te krabben. Het sisaltapijt stimuleert de natuurlijke krabinstincten van jouw kat, terwijl de pluche randen zorgen voor een heerlijk zachte ervaring. Met onze Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank ben je ervan verzekerd dat jouw kat elke dag plezier zal hebben en zijn nagels kan scherpen. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, waardoor het een aanvulling is op elk interieur. Geef jouw kat de krabervaring die hij verdient met deze hoogwaardige krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel

De Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel heeft een hoogte van 57 cm, is 29.50 cm breed en heeft een lengte van 3 cm.

Deze Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Scratch Corner 57 Krabplank - 57 cm hoekmodel is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen