1. speelgoed
  2. Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM

Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM

Aantal niveaus

0

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 62 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Katoen

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM

De Trixie Krabpaal Parla Grijs is de perfecte aanvulling op het leven van jouw geliefde kat. Met zijn compacte formaat van 40 x 40 x 62 cm past deze krabpaal in elke ruimte van je huis. De grijze kleur en het stijlvolle design maken het een prachtige toevoeging aan je interieur. Deze krabpaal biedt jouw kat een geweldige plek om te spelen, te klimmen en zijn nagels te scherpen. De sisalpaal is stevig en duurzaam, waardoor je kat naar hartenlust kan krabben zonder je meubels te beschadigen. Bovendien is er een gezellig pluche platform waar je kat heerlijk kan relaxen en alles in de gaten kan houden. Om het speelplezier van je kat nog verder te vergroten, is de Trixie Krabpaal Parla voorzien van een speelballetje aan een elastisch koord. Je kat zal urenlang plezier hebben met dit interactieve speeltje. Met zijn compacte formaat en moderne uitstraling is de Trixie Krabpaal Parla Grijs niet alleen een geweldige plek voor je kat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM

De Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM heeft een hoogte van 62 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM is gemaakt van Katoen. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabpaal Parla 40X40X62 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen