1. speelgoed
  2. Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin

Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin

Aantal niveaus

Afmetingen

50 cm lengte, 70 cm breedte en 0.20 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin

KRAB & SPEEL: Maak je kat gelukkig met deze krabmat voor de zijkant van je bank of fauteuil. De sisal mat biedt een oppervlak waar katten van zullen genieten en dat hen ervan weerhoudt om aan meubels en vloerkleden te krabben. Het is de perfecte oplossing om je meubels te beschermen terwijl je kat zijn natuurlijke krabinstinct bevredigt. BESCHERMING VAN MEUBELS: Met deze krabmat hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen en beschadigingen aan je meubels. Je kunt gerust de deur uitgaan, wetende dat je meubels beschermd zijn en je kat zich kan vermaken. De sisal mat is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je meubels veilig zijn. KLAUWVERZORGING: De helft van de mat is bedekt met sisal, terwijl de andere helft van stof is gemaakt. Je plaatst de mat eenvoudig over de armleuning en stopt de stoffen kant onder het zitkussen. Op deze manier kan je kat zijn klauwen scherpen en tegelijkertijd blijft je bank of stoel beschermd. Door de klittenbandsluiting blijft de mat stevig op zijn plaats zitten, zodat je kat veilig kan krabben. TOEPASSING: Deze krabmat bedekt de gehele linkerzijde van je bank, langs de armleuning en een klein deel van de voorkant. Je bevestigt de mat eenvoudig om de poten van de bank met beh.

Veelgestelde vragen over de Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin

De Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin heeft een hoogte van 0.20 cm, is 70 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Lichtbruin is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen