1. speelgoed
  2. PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00

PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 72 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00

Laat je huiskat genieten van ultiem comfort en speelplezier met de PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00. Deze kattenboom biedt niet alleen de perfecte plek om te slapen, maar ook om te krabben en te klimmen. Met twee knusse en hoge bedden kan je kat heerlijk luieren en uitrusten. Daarnaast is er ook een hangende speelgoedbal waar je kat zich urenlang mee kan vermaken. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De binnenkussens zijn ongelooflijk comfortabel en kunnen eenvoudig worden verwijderd en gewassen, zodat je kat altijd kan genieten van een schone en frisse slaapplek. De twee stevige krabpalen zijn ideaal om het krasinstinct van je kat te bevredigen, waardoor je meubels met rust worden gelaten. Zo blijft je interieur mooi en onbeschadigd. Met de PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00 geef je jouw kat de perfecte speel- en rustplek in één. Laat je kat genieten van eindeloos plezier en geef hem tegelijkertijd een veilige en comfortabele omgeving. Bestel nu en geef je huiskat het beste cadeau ooit!

Veelgestelde vragen over de PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00

De PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00 heeft een hoogte van 72 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00 is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Krabpaal met kattenmanden D30-636V00 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen