1. speelgoed
  2. Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

Aantal niveaus

3

Afmetingen

55 cm lengte, 50 cm breedte en 94 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

Voor de katten die graag genieten van wat extra luxe, en hun baasjes die dat ook willen, hebben we de Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel ontworpen. Deze krabpaal is gemaakt van superzacht kwaliteitspluche en heeft een prachtige bijpassende sisal bekleding. Hierdoor past hij perfect in ieder interieur. Maar dat is niet het enige wat deze krabpaal zo speciaal maakt. Met zijn heerlijke loungemand bovenop, speelplekjes en extra grote krabmat aan de zijkant, zal het hart van elke kat sneller gaan kloppen. De Petrebels Anastasia 94 Krabpaal biedt niet alleen comfort, maar ook de nodige speelmogelijkheden. Met de speelplekjes kunnen katten zich vermaken en hun energie kwijt. Daarnaast heeft deze krabpaal een extra grote krabmat aan de zijkant, zodat katten hun nagels kunnen scherpen zonder schade aan te brengen aan meubels of tapijten. De loungemand bovenop is perfect om even lekker te ontspannen en te genieten van het uitzicht. De Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is niet alleen een praktische en functionele krabpaal, maar ook een stijlvolle toevoeging aan ieder interieur. Met zijn zachte pluche bekleding en mooie kleurstelling, zal deze krabpaal zeker de aandacht trekken. Bovendien is hij zeer stabiel, zodat katten er veilig op kunnen springen en spelen. Geef je kat de luxe die hij verd.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

De Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel heeft een hoogte van 94 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Anastasia 94 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen