Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

9 cm lengte, 9 cm breedte en 30 cm hoogte

Kleur

Overig

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm

Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan de behoeften van uw geliefde kat te voldoen. Met een diameter van 9 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze krabpaal de perfecte afmetingen voor katten van alle maten en leeftijden. De stevige constructie zorgt ervoor dat uw kat veilig en comfortabel kan krabben en spelen. De Trixie krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Het stevige sisaltouw dat rond de paal is gewikkeld, biedt een ideale plek voor uw kat om zijn klauwen te scherpen en te onderhouden. Bovendien is de krabpaal voorzien van een pluche platform waar uw kat heerlijk kan ontspannen en genieten van het uitzicht. Naast het bevredigen van de krabbehoefte van uw kat, fungeert deze krabpaal ook als een uitstekende oefening voor uw huisdier. Het stimuleert actief spel en beweging, wat essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van uw kat. Met zijn compacte formaat past de krabpaal gemakkelijk in elke kamer van uw huis en voegt een vleugje stijl toe aan uw interieur. Kortom, de Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm is een must-have voor elke katteneigenaar. Het biedt niet alleen een geweldige plek voor uw kat om te krabben en te spelen, maar ook een comfortabele rustplaats. Bestel deze krabpaal vandaag nog.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm

De Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm heeft een hoogte van 30 cm, is 9 cm breed en heeft een lengte van 9 cm.

Deze Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm is leverbaar in het Overig. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal voor Katten Trixie Ø 9 x 40 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen