1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95

Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95

Aantal niveaus

3

Afmetingen

95 cm lengte, 40 cm breedte en 6720 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95

De Designed by Lotte Kamina Krabpaal is het ultieme meubelstuk voor jouw kat. Met deze krabpaal kan jouw kat klimmen, spelen en heerlijk dutten. Het onderste plateau is voorzien van een zacht dekentje, perfect voor een comfortabel dutje. Bovenop de krabpaal bevindt zich een plateau met een zacht kussentje, waar jouw kat alles in de gaten kan houden. Maar dat is nog niet alles! Onderaan de paal is er een knus huisje waar jouw kat zich kan terugtrekken en heerlijk kan slapen op het zachte dekentje. De paal zelf is bedekt met sisal, waardoor jouw kat zijn natuurlijke krabbehoefte kan bevredigen. Bovendien zijn er speelballetjes aanwezig, waar jouw kat eindeloos mee kan spelen. De afmetingen van deze krabpaal zijn 40x40x95 cm, waardoor het perfect past in elke kamer. Het is een stijlvol en functioneel meubelstuk dat zowel jouw kat als jou blij zal maken. Geef jouw kat de ultieme speel- en rustplek met de Designed by Lotte Kamina Krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95

De Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95 heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95 heeft een hoogte van 6720 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 95 cm.

Deze Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95 is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95 is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Kamina Krabpaal 40 x 40 x 95 is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen