1. speelgoed
  2. Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm

Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm

Aantal niveaus

Afmetingen

45 cm lengte, 35 cm breedte en 34 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm

Ontdek het huisdier trapje met 3 treden, de perfecte toevoeging aan het leven van uw geliefde huisdieren! Dit trapparadijs biedt niet alleen een speelplek, maar is ook een onmisbare hulp voor dieren zoals katten, puppy's en oudere honden. Met een afmeting van 45 x 35 x 34 cm is dit trapje stabiel en veilig, waardoor uw huisdieren gemakkelijk op en van de bank, bank of bed kunnen stappen. Deze praktische trap is ontworpen om het bewegingsapparaat van uw favoriete huisdier te beschermen. Vooral zieke of kleine honden en katten worden optimaal ondersteund tijdens het op- en afstappen. Het is een geweldige manier om uw huisdier te helpen bij het bereiken van hogere oppervlakken zonder stress of sprongen. Het huisdier trapje met 3 treden is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een modern design dat perfect past bij elk interieur. Het is eenvoudig te monteren en te verplaatsen, zodat u het trapje overal in huis kunt gebruiken. Geef uw huisdieren de vrijheid en ondersteuning die ze verdienen met dit geweldige trapparadijs!

Veelgestelde vragen over de Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm

De Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm heeft een hoogte van 34 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm is gemaakt van Hout | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Huisdier trapje met 3 treden 45 x 35 x 34cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen