1. speelgoed
  2. Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm

Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

30 cm lengte, 30 cm breedte en 44 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm

Krabpaal Brigitte is niet zomaar een gewone krabpaal, het is een avontuurlijke speeltuin voor jouw kat! Deze krabpaal heeft niet alleen een krabpaalgedeelte, maar ook een houten platform waarop jouw kat kan spelen met twee balletjes. Dit zorgt voor extra plezier en stimuleert de beweging van jouw kat. Naast het speelplatform heeft Krabpaal Brigitte ook een speelveertje aan de bovenzijde. Dit veertje zal de nieuwsgierigheid van jouw kat prikkelen en hem of haar urenlang bezighouden. Het is geweldig om te zien hoe jouw kat zich vermaakt met deze interactieve krabpaal. Met een afmeting van 44 cm is Krabpaal Brigitte perfect voor kittens en kleine katten. Het biedt hen een veilige plek waar ze kunnen krabben, spelen en ontspannen. De beige kleur van de krabpaal past mooi in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Geef jouw kat de ultieme speelervaring met Krabpaal Brigitte. Het zal zeker een favoriete plek worden voor jouw harige vriendje!

Veelgestelde vragen over de Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm

De Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm heeft een hoogte van 44 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Flamingo Krabpaal Brigitte Beige 30 x 30 x 44 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen