1. speelgoed
  2. Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en

Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en

Aantal niveaus

Afmetingen

41 cm lengte, 13 cm breedte en 3 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en

De Navaris kartonnen krabplanken voor katten zijn een veelzijdige krabset die bestaat uit 3 krabmatten. Deze krabset zal zeker in de smaak vallen bij je kat, omdat ze niet alleen kunnen krabben, maar ook met het karton kunnen spelen. Het is de perfecte set voor energieke katten en kittens, omdat ze hun energie kwijt kunnen door te krabben en vervolgens heerlijk kunnen luieren en dutten op de matten. Het krabben aan meubels kan een grote ergernis zijn, maar met deze krabmatten behoren beschadigde meubels tot het verleden. Je kat kan altijd genieten van krabben, ontspannen of spelen, terwijl jij je meubels netjes en schoon houdt. Bovendien heeft krabben ook een positieve invloed op de gezondheid van je kat. Door te krabben kunnen ze hun energie kwijt, waardoor ze rustiger worden en beter in hun vel zitten. Daarnaast helpt het krabben ook bij het schoonmaken van de nagels van je kat. Het compacte design van de krabmatten zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk kunt opstapelen en opbergen wanneer je kat er even geen gebruik van maakt. Op deze manier neemt de set weinig ruimte in beslag en blijft je huis opgeruimd. Kortom, de Navaris kartonnen krabplanken voor katten zijn de ideale oplossing om je kat te voorzien van een plek om te krabben, te ontspannen en te spelen, terwijl je tegelijkertijd je meubels in.

Veelgestelde vragen over de Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en

De Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en heeft een hoogte van 3 cm, is 13 cm breed en heeft een lengte van 41 cm.

Deze Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris kartonnen krabplanken voor katten Krabkarton set van 3 stuks 3 krabmatten Katten karton voor ontspanning en is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen