1. speelgoed
  2. Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs)

Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs)

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs) en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs)

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 40 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs)

Dit alles-in-één centrum is speciaal ontworpen voor kleine katten en biedt een scala aan activiteiten om hun natuurlijke instincten te stimuleren. Met drie verdikte sisalkolommen is deze klimboom perfect om te krabben en te trainen. De hoge zitstok daagt uw kat uit om op en neer te klimmen, waardoor hun behoefte aan verticale beweging wordt vervuld. Naast het klimmen en krabben, biedt dit kattenactiviteitencentrum ook een comfortabele rustplek voor uw kleine kat. De zachte grijze kleur van de stof zorgt ervoor dat het naadloos past in elk interieur. Dankzij het stevige ontwerp is dit centrum duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik. Dit klimboom voor kleine katten is niet alleen een geweldige plek voor ontspanning, maar ook voor het versterken van de spieren en het bevorderen van de behendigheid van uw kat. Het toegevoegde kattenspeelgoed zorgt voor extra entertainment en stimulatie. Geef uw kleine kat de kans om te klimmen, krabben, rusten, slapen en trainen met dit veelzijdige kattenactiviteitencentrum.

Veelgestelde vragen over de Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs)

De Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs) heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs) heeft een hoogte van 40 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs) is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs) is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Klimboom voor kleine katten, krabpaal Katten met kattenspeelgoed, voor KLEINE kat (grijs) is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen