1. speelgoed
  2. Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM

Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM

Aantal niveaus

3

Afmetingen

70 cm lengte, 38 cm breedte en 117 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM

De Trixie Krabpaal Falco in lichtgrijs is de perfecte speeltuin en rustplaats voor jouw geliefde kat. Met een afmeting van 70 x 38 x 117 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor klimmen, krabben en ontspannen. Het unieke ontwerp combineert de warme tinten van lichtgrijs en bruin, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Deze krabpaal is voorzien van meerdere plateaus, een gezellig huisje en een zachte hangmat waar jouw kat heerlijk kan relaxen. De stevige sisalpalen nodigen uit tot krabben, waardoor jouw kat zijn natuurlijke krabgedrag kan uiten en tegelijkertijd de meubels gespaard worden. De zachte pluche bekleding zorgt voor extra comfort en warmte. Bovendien is de krabpaal eenvoudig te monteren en stabiel genoeg om zelfs de meest actieve katten te weerstaan. Geef jouw kat de ultieme speel- en rustplek met de Trixie Krabpaal Falco. Met zijn eigentijdse design en praktische functionaliteiten zal deze krabpaal zeker in de smaak vallen bij zowel jou als je harige vriend. Verwen jouw kat met dit geweldige kattenmeubel en creëer een plek waar hij zich helemaal thuis voelt.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM

De Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM heeft een hoogte van 117 cm, is 38 cm breed en heeft een lengte van 70 cm.

Deze Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabaal Falco Lichtgrijs 70X38X117 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen