1. speelgoed
  2. Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en

Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en

Aantal niveaus

Afmetingen

57 cm lengte, 45 cm breedte en 43 cm hoogte

Kleur

Multikleur

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en

Met het Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en creëer je een comfortabele en veilige ruimte voor je geliefde kat. Dit kattenhok is ideaal voor gebruik op het terras of in de tuin, waar je harige vriend kan genieten van zijn eigen privéruimte. Het kattenhok is ontworpen met een slaapgedeelte waar je kat heerlijk kan rusten en zich kan verstoppen. Daarnaast biedt het ook een perfecte plek voor je kat om te ontspannen en zijn omgeving te observeren. Met de doorzichtige, kunststof klepdeur kan je kat genieten van het uitzicht terwijl hij beschermd is tegen de wind en kou. Dit kattenhok is ook voorzien van een bitumen dak, dat effectief beschermt tegen regen en vocht. Hierdoor blijft het kattenhuis altijd droog en comfortabel, zelfs tijdens slecht weer. Met de afmetingen van 57x45x43 cm is dit kattenhok ruim genoeg voor je kat om zich vrij te bewegen. Geef je kat een eigen plekje met het Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en en zorg ervoor dat hij altijd een comfortabele en beschutte ruimte heeft, zowel binnen als buiten.

Veelgestelde vragen over de Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en

De Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en heeft een hoogte van 43 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 57 cm.

Deze Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en is leverbaar in het Multikleur. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Pet @Pet @Pet Kattenhok voor buiten 57x45x43 cm hout en is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen