1. speelgoed
  2. RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat

RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat

Aantal niveaus

4

Afmetingen

82 cm lengte, 185 cm breedte en 175 cm hoogte

Kleur

Creme, Beige

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat

Geen gedoe meer over de ligbak lounge! De RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) is de ultieme upgrade van de populaire Panther krabpaal. Met twee ruime ligbakken en een hoogte van ongeveer 1,8 meter, biedt deze krabpaal plaats aan maar liefst 9 grote katten van rassen zoals de Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat. Deze krabpaal is voorzien van heerlijk ruime hangmatten met een diameter van wel 45 cm, waardoor dit het ideale krabmeubel is voor één of meerdere van deze grote kattenrassen. Naast de comfortabele hangmatten, biedt deze krabpaal ook andere unieke kenmerken. Zo is er een stevige krabpaal met sisaltouw waar de katten naar hartenlust aan kunnen krabben en hun nagels kunnen scherpen. Daarnaast is er een speelgoedbal aan een elastisch koord bevestigd, wat zorgt voor extra speelplezier en stimulatie. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stijlvolle beige kleur die in elk interieur past. Met de RHRQuality Krabpaal Panther XXL geef je jouw grote kat de ultieme speel- en rustplek waar ze naar verlangt.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat

De RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat heeft een hoogte van 175 cm, is 185 cm breed en heeft een lengte van 82 cm.

Deze RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat is leverbaar in het Creme, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige) Krabpaal voor grote katten zoals Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen