1. speelgoed
  2. District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat

District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat en ontdek alle specificaties. 

Specificaties District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat

Aantal niveaus

2

Afmetingen

84 cm lengte, 24 cm breedte en 24 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat

Dit District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel is speciaal ontworpen om jouw grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat het ultieme krabplezier te bieden. Met een afmeting van 84 x 24 x 24 cm is dit krabmeubel ruim genoeg voor jouw geliefde huisdieren om zich uit te strekken en hun klauwen te scherpen. Wat dit krabmeubel echt uniek maakt, is dat het een dubbele functie heeft. Wanneer je de binnenkant van het kartonnen meubel verwijdert, ontstaat er een tweede krabmeubel voor je kat. Dit betekent dat je twee krabplekken hebt voor de prijs van één! Dit is vooral ideaal in een huishouden met meerdere katten, waar ze allemaal hun eigen plekje nodig hebben om te krabben en te spelen. Dit krabmeubel is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het is gemaakt van duurzaam karton en heeft een modern ontwerp dat naadloos in elk interieur past. Bovendien is het karton gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld. Geef jouw grote katten het krabmeubel waar ze van dromen en geniet van dubbel krabplezier met dit District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel. Ze zullen er dol op zijn en jij kunt met een gerust hart weten dat ze hun klauwen kunnen scherpen op een veilige en stijlvolle manier.

Veelgestelde vragen over de District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat

De District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat heeft een hoogte van 24 cm, is 24 cm breed en heeft een lengte van 84 cm.

Deze District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze District 70 STRETCH 2-in-1 krabmeubel 84 x 24 x 24 cm Geschikt voor grote katten zoals Maine Coon en Noorse Boskat is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen