1. speelgoed
  2. MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm

MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

55 cm lengte, 40 cm breedte en 120 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal | Stof

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm

De MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree is de perfecte rustplek voor jouw geliefde harige vriend. Met zijn afmetingen van 55 x 40 x 120 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte en comfort voor grote katten. Deze krabpaal is niet zomaar een gewone rustplek, het combineert verschillende elementen waar katten dol op zijn. Niet alleen kunnen ze comfortabel slapen, maar ze kunnen ook naar hartenlust krabben, spelen en zich verstoppen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs wanneer jouw energieke viervoeter erop klimt en aan krabt. Daarnaast is de krabpaal voorzien van meerdere platforms en speeltjes, waardoor jouw kat eindeloos kan spelen en zijn energie kan kwijtraken. Met zijn moderne design past de MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree perfect in elk interieur. Jouw kat zal zich geen moment vervelen en zal genieten van zijn eigen plekje in huis. Geef jouw harige vriend het comfort en de speelmogelijkheden die hij verdient met deze geweldige krabpaal!

Veelgestelde vragen over de MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm

De MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm heeft een hoogte van 120 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal | Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MC Star Krabpaal voor Grote Katten Cat Tree 55 x 40 x 120 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen