1. speelgoed
  2. Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM

Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM

Aantal niveaus

2

Afmetingen

30 cm lengte, 30 cm breedte en 57 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM

Dit unieke Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM is de perfecte toevoeging aan het speelparadijs van jouw harige vriend! Deze krabpaal bestaat uit een knusse schuilplaats en een ruim plateau, beide bekleed met zacht pluche materiaal waar jouw kat heerlijk op kan uitrusten. Daarnaast beschikt dit meubel over een stevige sisal stam, speciaal ontworpen om aan te krabben en de nagels van je kat gezond te houden. Met een hoogte van 57 CM biedt deze krabpaal jouw kat een ideale plek om te klimmen, spelen en relaxen. De schuilplaats is voorzien van een gezellig kussen, waardoor jouw kat zich veilig en geborgen voelt. Het plateau is ruim genoeg om comfortabel op te liggen en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Jouw kat zal zich urenlang vermaken met het ontdekken van dit veelzijdige klimmeubel. De Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. De neutrale kleuren passen bij iedere inrichting en zorgen ervoor dat de krabpaal naadloos opgaat in de omgeving. Daarnaast is dit klimmeubel van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, zodat jouw kat er lang van kan genieten. Investeer in het welzijn van jouw geliefde huisdier en geef hem of haar de speelplek die.

Veelgestelde vragen over de Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM

De Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM heeft een hoogte van 57 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM is gemaakt van Kunststof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Merkloos Klimmeubel Diabolo 57 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen