1. speelgoed
  2. DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01

DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01

Aantal niveaus

6

Afmetingen

191 cm lengte, breedte en 191 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Imitatiesuède | Karton | Katoen

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01

Veel plezier: Met een indrukwekkende hoogte van 191 cm biedt de DREA krabpaal voldoende ruimte voor je harige vrienden om te klimmen, ontspannen, hun klauwen te slijpen en de omgeving te observeren. Deze krabpaal is de ultieme speelplek voor jouw geliefde huisdieren! Ze kunnen ontspannen in de zachte hangmat, tot rust komen op het pluizige platform en zich verstoppen in de knuffelige grot. Waar je kleine pluizenbol ook is, hij zal zeker een geweldige tijd beleven! Hoge stabiliteit: Geen probleem voor deze krabpaal, zelfs niet voor de meest energieke kat! Dankzij de verstevigde basis en het anti-kantelsysteem kan je lieve energiebundel er wild op springen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Deze krabpaal is ontworpen om lang mee te gaan en je harige vrienden te voorzien van eindeloos speelplezier. Red je meubels: De DREA krabpaal is de ideale oplossing voor het slijpen van klauwen. Met de in sisal gewikkelde stammen kunnen je huiskatten naar hartenlust hun klauwen scherpen. Zo kunnen ze stoom afblazen en zich vermaken, zonder je bank als slachtoffer te kiezen. Je meubels zullen je dankbaar zijn! Maak je katten blij: Verwen je katten met deze krabpaal, zodat ze zich niet eenzaam voelen als je weg bent. Ze kunnen spelen, comfortabel ontspannen en zich helemaal uitle.

Veelgestelde vragen over de DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01

De DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01 heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01 heeft een hoogte van 191 cm, is breed en heeft een lengte van 191 cm.

Deze DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01 is gemaakt van Imitatiesuède | Karton | Katoen. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01 is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze DREA krabpaal, krabpaal met zacht pluche, lichtgrijs PCT191W01 is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen