1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm

Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

50 cm lengte, 40 cm breedte en 2 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm

De Designed by Lotte Krabplank Sammy is een uniek en stijlvol product dat niet alleen als krabplank fungeert, maar ook als kunstwerk in je interieur. Met zijn mooie lichtcremige kleur en rubberhouten omlijsting is Sammy een echte eyecatcher. Het schilderij op de plank toont een schattige kat, waardoor het ook een decoratief element is in je huis. Deze krabplank is extra groot, waardoor er voldoende ruimte is voor jouw kat om uitgebreid te krabben. Gemaakt van hoogwaardig rubberhout en bekleed met een stevige sisal mat, biedt de Krabplank Sammy een duurzame en comfortabele krabplek voor je geliefde huisdier. De afmetingen van deze design krabplank zijn 50x40x2 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Met de Designed by Lotte Krabplank Sammy haal je niet alleen een praktisch en functioneel product in huis, maar ook een prachtig kunstwerk dat je interieur verrijkt. Geef je kat de perfecte plek om te krabben en voeg tegelijkertijd een vleugje elegantie toe aan je woning. Bestel nu en geef jouw kat het beste van beide werelden!

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm

De Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm heeft een hoogte van 2 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Sammy Krabplank Hout 50x40x2 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen