1. speelgoed
  2. Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten

Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten

Aantal niveaus

10

Afmetingen

43.20 cm lengte, 30.50 cm breedte en 43.50 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten

Met de Trebin Anti Krab Katten Vellen kun je eindelijk een einde maken aan het eeuwige krabben van jouw geliefde huisdieren aan jouw mooie meubels. Deze set van 10 XXL vellen biedt een effectieve en praktische oplossing om jouw meubels te beschermen tegen krassen, klauwsporen en kattenhaar. Deze dubbelzijdig klevende vellen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van katten en hun natuurlijke instinct om te krabben. Dankzij de sterke kleefkracht blijven de vellen stevig op hun plaats en voorkomen ze dat jouw katten hun nagels in jouw kostbare meubels zetten. Daarnaast zijn ze eenvoudig te verwijderen zonder enige resten achter te laten. Deze anti-krab vellen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en bestand is tegen de scherpe nagels van jouw katten. Bovendien zijn ze transparant, waardoor ze discreet op jouw meubels kunnen worden geplaatst zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van jouw interieur. Met de Trebin Anti Krab Katten Vellen hoef je je geen zorgen meer te maken over beschadigde meubels. Geef jouw katten de juiste plek om te krabben en bescherm tegelijkertijd jouw waardevolle meubelstukken. Bestel vandaag nog en geniet van een meubelvriendelijk huis voor zowel jou als jouw geliefde harige metgezellen!

Veelgestelde vragen over de Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten

De Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten heeft 10 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten heeft een hoogte van 43.50 cm, is 30.50 cm breed en heeft een lengte van 43.20 cm.

Deze Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trebin Anti Krab Katten Vellen 10 XXL Vellen Anti Krab Vellen Dubbelzijdig Klevende Meubelbescherming Katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen