1. speelgoed
  2. Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad

Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 50 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad

De sisal zuil met een hoogte van 50 cm en een diameter van 7,4 cm is een veelzijdig accessoire dat perfect past bij al onze krabbomen. Met zijn stevige constructie en twee M8 binnendraadbevestigingen aan beide zijden, biedt deze zuil een ideale plek voor katten om hun klauwen te scherpen en te krabben. Deze sisal zuil is niet alleen geschikt voor onze eigen krabbomen, maar kan ook gebruikt worden voor andere commerciële krabbomen. De natuurlijke sisal vezels zorgen voor een duurzame en aantrekkelijke krabplek voor katten van alle leeftijden en maten. Het toevoegen van deze zuil aan een krabboom verlengt niet alleen de levensduur van de boom, maar biedt ook een extra speel- en rustplek voor jouw geliefde huisdier. De sisal zuil is eenvoudig te bevestigen en kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden. Het biedt katten de mogelijkheid om hun natuurlijke krabgedrag uit te oefenen en voorkomt dat ze aan meubels of andere waardevolle bezittingen krabben. Geef jouw kat de perfecte plek om te krabben en te spelen met deze hoogwaardige sisal zuil van 50 cm hoogte en 7,4 cm diameter.

Veelgestelde vragen over de Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad

De Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad heeft een hoogte van 50 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Sisal zuil 50 cm hoogte 7,4 cm diameter 2x m8 binnendraad 2x m8 binnendraad is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen