1. speelgoed
  2. Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen

Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen

Aantal niveaus

5

Afmetingen

48 cm lengte, 48 cm breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Metaal | Pluche | Papier

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen

Onze krabpaal Caribbean Love is een perfecte keuze voor liefhebbers van design en duurzaamheid. We hebben deze krabpaal namelijk gemaakt van duurzame materialen zoals vilt voor de bekleding en bastpapier voor de loungemanden en het slaaphuisje. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke keuze, maar geeft deze unieke krabpaal ook een tropische en luxe uitstraling. Wat deze krabpaal nog specialer maakt, is dat katten er dol op zijn! Er is genoeg ruimte om te krabben, een mooie hoge plek als uitkijktoren en natuurlijk een fijn en knus slaaphuisje waarin ze heerlijk kunnen dromen over spannende avonturen. Daarnaast hebben we ook gedacht aan het comfort van jouw kat. De loungemanden zijn zacht en comfortabel, waardoor jouw kat zich helemaal kan ontspannen. Met een hoogte van 141 cm biedt de krabpaal Caribbean Love voldoende speel- en rustplekken voor jouw geliefde viervoeter. Deze krabpaal is niet alleen een functioneel meubelstuk voor jouw kat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Kortom, met de Caribbean Love krabpaal geef je jouw kat een paradijselijke ervaring en voeg je tegelijkertijd een vleugje luxe toe aan je huis.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen

De Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen heeft een hoogte van 141 cm, is 48 cm breed en heeft een lengte van 48 cm.

Deze Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen is gemaakt van Hout | Metaal | Pluche | Papier. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Caribbean Love 141 krabpaal - 141 cm natuurlijke materialen is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen