1. speelgoed
  2. Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

Aantal niveaus

7

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 170 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal | Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

Deze Krabpaal XXL voor Kat is speciaal ontworpen voor grote katten en biedt een scala aan mogelijkheden voor urenlang speelplezier en ontspanning. Met een indrukwekkende hoogte van 170 cm, is deze kattenboom een ​​echte eyecatcher in elk interieur. De stevige constructie zorgt ervoor dat zelfs de meest actieve katten veilig en comfortabel kunnen klimmen, krabben en spelen. Deze XXL krabpaal is voorzien van verschillende niveaus en platforms, waardoor meerdere katten tegelijkertijd kunnen genieten van de talloze speelmogelijkheden. De sisalbekleding van de klimpaal biedt de perfecte plek voor het scherpen van de nagels, terwijl de zachte pluche bekleding op de platforms een comfortabele rustplek biedt. Daarnaast zijn er ook twee ruime grotten waarin katten zich kunnen verstoppen, ontspannen en kleine dutjes kunnen doen. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne ontwerp en de neutrale kleuren passen perfect bij elke interieurstijl. Bovendien is de krabpaal eenvoudig te monteren en wordt deze geleverd met alle benodigde montagematerialen. Geef uw grote katten de ultieme speel- en rustplek met deze Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

De Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten heeft een hoogte van 170 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten is gemaakt van Sisal | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal XXL voor Kat -170 cm Kattenboom voor Grote Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen