Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design

Aantal niveaus

0

Afmetingen

70 cm lengte, 35 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design

In plaats van je meubels te laten lijden onder de scherpe klauwen van je kat, biedt de Moowi Krabpaal Cactus een perfecte oplossing. Met zijn unieke ontwerp en speelse uitstraling is deze krabpaal niet alleen een geweldige aanvulling op je interieur, maar ook een ideale plek voor je kat om zijn natuurlijke behoefte om te krabben te vervullen. Met een hoogte van 70 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor je kat om zijn klauwen uit te strekken en te scherpen. Gemaakt van duurzaam sisal touw, kan je kat naar hartenlust krabben zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigde meubels. Daarnaast is de krabpaal uitgerust met een speeltje dat je kat zal vermaken en stimuleren om actief te blijven. De Moowi Krabpaal Cactus is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in je huis. Het unieke ontwerp in de vorm van een cactus geeft een speelse en eigentijdse uitstraling aan je interieur. Daarnaast is de krabpaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden met de rest van je interieur. Geef je kat een plek waar hij zijn natuurlijke jachtinstinct kan uiten en je meubels kunt beschermen met de Moowi Krabpaal Cactus. Een geweldige toevoeging aan je huis en het ultieme cadeau voor je poezenvriend!

Veelgestelde vragen over de Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design

De Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design heeft een hoogte van 70 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 70 cm.

Deze Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Moowi Krabpaal Cactus voor kat Sisal 70 cm Incl. speeltje Design is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen