1. speelgoed
  2. Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm

Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm

Aantal niveaus

7

Afmetingen

60 cm lengte, 55 cm breedte en 172 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm

Deze Nancy's Krabpaal XXL is een must-have voor elke kattenliefhebber! Met zijn indrukwekkende afmetingen van 60 x 55 x 172 cm biedt deze grijze krabpaal een wereld vol avontuur voor uw geliefde kat. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze krabpaal niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en past perfect bij elk interieur. Met 3 ruime platforms, 2 gezellige huisjes en nog meer benodigdheden, zoals een krabpaal, biedt deze XXL krabpaal uw kat alles wat hij nodig heeft voor urenlang speelplezier. Uw kat kan naar hartenlust klimmen, springen, krabben en verkennen, terwijl hij zijn natuurlijke instincten volgt. Bovendien helpt de krabpaal bij het verzorgen van de klauwen van uw kat, waardoor hij gezond en gelukkig blijft. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. De grijze kleur geeft een moderne uitstraling aan de krabpaal en zal zeker de aandacht trekken van zowel uw kat als uw gasten. Dus waar wacht u nog op? Verwen uw kat met deze Nancy's XXL Krabpaal en creëer een speelparadijs voor uw harige vriendje!

Veelgestelde vragen over de Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm

De Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm heeft een hoogte van 172 cm, is 55 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Nancy's XXL Krabpaal voor katten Kattenboom - 60 x 55 x 172 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen