1. speelgoed
  2. Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom

Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom

Aantal niveaus

1

Afmetingen

41 cm lengte, 50 cm breedte en 46 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom

Capture Pets Love presenteert de "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, een perfecte combinatie van comfort en speelplezier voor uw geliefde kat. Deze hoogwaardige krabpaal is voorzien van een verhoogde kattenhangmat met twee stevige krabpalen van 7 cm diameter. De pluche hangmat biedt uw kat een comfortabele en knusse plek om te ontspannen, terwijl de krabpalen met natuurlijk jutevezel zorgen voor gezonde kattenpootjes. Met een diameter van 30 cm en een diepte van 10 cm is de hangmat ruim genoeg voor uw kat om zich helemaal in te nestelen. Daarnaast wordt er een leuke en speelse bal meegeleverd, waarmee uw huisdier zich urenlang kan vermaken. De "Relax" krabpaal is ontworpen in discrete kleuren, zodat deze naadloos opgaat in uw interieur en tegelijkertijd uw kat en uw interieur een groot plezier doet. De totale afmetingen van de krabpaal zijn 41 x 41 cm en de hoogte bedraagt 46 cm. Ondanks zijn solide constructie weegt de paal slechts 2,92 kg, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Met de "Relax" Premium Krabpaal en hangmat van Capture Pets Love haalt u niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw interieur in huis, maar ook een plek waar uw kat zich heerlijk kan ontspannen en zich kan uitleven op de krabpalen.

Veelgestelde vragen over de Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom

De Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom heeft een hoogte van 46 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 41 cm.

Deze Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Capture Pets Love, "Relax" Premium Krabpaal en hangmat, Kattenhangmat, Kattenboom is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen