Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

130 cm lengte, 45 cm breedte en 0.20 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Keramiek

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm

Deze Navaris krabmat voor de bank biedt de perfecte oplossing voor katten die graag hun nagels in je nieuwe bank zetten. Met deze beschermende mat hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen en beschadigingen aan je meubels. Je kat kan genieten van krabplezier terwijl je bank veilig blijft. De krabmat beschermt niet alleen je meubels, maar biedt ook comfort voor je kat. De mat is gemaakt van biologisch sisal, een milieuvriendelijk en veilig materiaal dat lang meegaat. Het sisalweefsel biedt voldoende weerstand zodat je kat naar hartenlust kan krabben. De mat is ontworpen om aan één kant van je bank te hangen, maar voor optimale bescherming wordt aangeraden om beide armleuningen te bedekken. De mat heeft een uniek tweezijdig ontwerp, waarbij de ene helft is voorzien van sisalweefsel en de andere helft is gemaakt van linnen. Je kunt het linnen gedeelte over de rug of arm van je bank leggen, zodat je kat zijn nagels kan scherpen terwijl je bank beschermd blijft. Met deze Navaris krabmat geef je je kat de mogelijkheid om zijn natuurlijke krabgedrag uit te oefenen, terwijl je tegelijkertijd je meubels beschermt.

Veelgestelde vragen over de Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm

De Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm heeft een hoogte van 0.20 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 130 cm.

Deze Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm is gemaakt van Keramiek. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris krabmat voor katten Krabmat voor aan bank Krabtapijt voor kat Bankbescherming Voorkomt krabschade 130 x 45 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen