1. speelgoed
  2. Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander

Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander

Aantal niveaus

7

Afmetingen

60 cm lengte, 80 cm breedte en 200 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander

De Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander is een prachtige toevoeging aan het interieur van elke kattenliefhebber. Met zijn unieke ontwerp en levendige kleuren is deze paal niet alleen een speelparadijs voor jouw geliefde huisdier, maar ook een stijlvolle eyecatcher in je huis. Deze indrukwekkende paal biedt maar liefst 7 zitplaatsen waar jouw kat comfortabel kan uitrusten of zijn klauwen kan scherpen. Met een hoogte van 200cm is deze krabpaal perfect voor katten die graag klimmen en hun territorium willen verkennen. De stevige standaard voet met een diameter van 60-70cm zorgt ervoor dat de paal stabiel blijft, zelfs tijdens de meest energieke speelsessies van je kat. Elke paal is met de hand gemaakt van hoogwaardig suar hout, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. Geen twee palen hebben precies dezelfde kleuren en patronen, waardoor jouw katten krabpaal een echt kunstwerk is. Laat je huisdier genieten van urenlang speelplezier en geef je interieur een vleugje natuurlijke schoonheid met de Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander.

Veelgestelde vragen over de Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander

De Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander heeft een hoogte van 200 cm, is 80 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ars longa katten krabpaal planten paal suar hout staander is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen