1. speelgoed
  2. MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige

MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige

Aantal niveaus

6

Afmetingen

50 cm lengte, 70 cm breedte en 165 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Sisal | Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige

De MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed is de ultieme droom voor elke kat. Met een hoogte van 165 cm en een prachtige beige kleur, voegt deze krabpaal niet alleen functionaliteit toe aan je huis, maar ook een vleugje stijl. Het is de ideale kattenpaal voor zowel grote als kleine katten. Dit unieke kattenmeubel is niet alleen ontworpen om je kat te laten krabben, maar ook om te spelen en te ontspannen. Met een ruim kattenhuisje, waar je kat zich kan terugtrekken voor een dutje, en twee hangmatten om lekker in te luieren, biedt deze krabpaal ultiem comfort. Daarnaast zijn er verschillende plateaus om op te klimmen, diverse tunnels om doorheen te rennen en zelfs een laddertje voor de avontuurlijke katten. Het meest belangrijke aspect van deze krabpaal is de overvloedige krabruimte. Met meerdere sisal palen en planken, kan je kat naar hartenlust krabben en zijn nagels scherpen, terwijl je meubilair gespaard blijft. Het duurzame sisal materiaal is speciaal gekozen om langdurig gebruik te garanderen, zodat je kat jarenlang plezier zal hebben van deze krabpaal. Dit MaxxPet Kattenspeelgoed biedt niet alleen eindeloos vermaak voor je kat, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn verschillende verdiepingen en uitgebreide functies zal deze krabpaal ongetwij.

Veelgestelde vragen over de MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige

De MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige heeft een hoogte van 165 cm, is 70 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige is gemaakt van Sisal | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MaxxPet Krabpaal Kattenspeelgoed 165 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal Beige is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen