1. speelgoed
  2. PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303

PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 148 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Sisal | Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303

Geef je kat de ultieme speel-, ontspannings- en slaapplek met de PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303. Deze multifunctionele krabpaal biedt een knusse schuilplaats voor je katten, uitgerust met sisal krabpalen en een loopwiel voor eindeloos speelplezier. Maar dat is nog niet alles! Dankzij het meegeleverde loopwiel kan je kat ook trainen en wordt overgewicht voorkomen. Deze kattenkrabpaal is niet alleen goed voor je huisdieren, maar ook voor jou als eigenaar. Het biedt je katten een plek waar ze naar hartenlust kunnen klauwen en klimmen, waardoor je tapijten en huishoudelijke meubels beschermd worden tegen beschadiging. De krabpaal is ontworpen met 4 verdiepingen, wat voldoet aan de natuurlijke klimdrang van katten. Daarnaast zijn er sisal krabpalen toegevoegd voor een optimale krabervaring en bevrediging van het natuurlijke instinct van je kat. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel. Het is voorzien van heerlijk zachte matten waar je kat op kan zitten en genieten van zijn rustmomenten. Daarnaast is de krabpaal uitgerust met antikantelbeveiliging, wat zorgt voor extra veiligheid. De montage van deze krabpaal is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde stappen. Kortom, breng deze comfortabele.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303

De PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303 heeft een hoogte van 148 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303 is gemaakt van Sisal | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenboom met loopwiel krabpaal met 4 verdiepingen kattenhuis met sisalpalen massief hout D30-303 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen