1. speelgoed
  2. Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm

Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

35 cm lengte, 35 cm breedte en 3570 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout | Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm

De Adori Pascal Krabton Beige is een geweldige aanvulling op je huis voor jouw geliefde viervoeter. Deze krabton is speciaal ontworpen om de natuurlijke krabinstincten van je kat te bevredigen en tegelijkertijd je meubels te beschermen. Met een afmeting van 35 x 67 cm biedt deze krabton voldoende ruimte voor je kat om te krabben, klimmen en spelen. De Krabton Pascal Beige is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat. De beige kleur van de krabton past perfect in elk interieur en zal een stijlvolle toevoeging zijn aan je huis. De ton is voorzien van meerdere ingangen en niveaus, zodat je kat op verschillende hoogtes kan krabben en ontspannen. Binnenin de ton is er een comfortabel en zacht kussen waar je kat heerlijk op kan liggen en dutten. Deze krabton is niet alleen functioneel, maar ook leuk voor je kat. Het zal de nieuwsgierigheid van je harige vriend wekken en hem urenlang bezig houden. Bovendien helpt het ook bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van je kat, omdat het krabben helpt bij het onderhouden van gezonde nagels en het strekken van de spieren. Geef je kat het plezier en comfort dat hij verdient met de Adori Pascal Krabton Beige.

Veelgestelde vragen over de Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm

De Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm heeft een hoogte van 3570 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm is gemaakt van Hout | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Pascal Krabton Beige 35 x 67 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen