1. speelgoed
  2. NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm

NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

zwart grijs Groen

Materiaal

Sisal | Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm

Dit NapZZZ katten krab/klimmeubel met 2 gaten van 70 cm is de perfecte speel- en rustplek voor jouw geliefde kat! Met zijn unieke ontwerp biedt dit meubelstuk niet alleen een plek om te krabben, maar ook om te klimmen, spelen en zelfs slapen. De twee gaten zorgen voor een spannende speelervaring, waar jouw kat in en op kan springen en zich kan verstoppen. Om het comfort van jouw harige vriend te garanderen, wordt dit krab/klimmeubel geleverd met twee zachte kussens. Deze zorgen voor extra zachtheid en warmte, waardoor jouw kat zich helemaal thuis zal voelen. Met een afmeting van ongeveer 40 x 40 x 70 cm biedt dit meubelstuk voldoende ruimte voor jouw kat om te spelen en te rusten. Het NapZZZ katten krab/klimmeubel is gemaakt van hoogwaardig pluche en sisal materiaal. Het pluche zorgt voor een comfortabele en zachte ondergrond, terwijl het sisal materiaal ervoor zorgt dat jouw kat zijn nagels kan scherpen zonder jouw meubels te beschadigen. Dit krab/klimmeubel is verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen, waardoor het perfect past bij elk interieur. Geef jouw kat de ultieme speel- en rustervaring met dit NapZZZ katten krab/klimmeubel met 2 gaten van 70 cm. Jouw kat zal eindeloos plezier beleven aan het verkennen van de gaten, klim.

Veelgestelde vragen over de NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm

De NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm heeft een hoogte van 70 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm is gemaakt van Sisal | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm is leverbaar in het zwart grijs Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze NapZZZ Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 70 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen