1. speelgoed
  2. Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm

Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm

Aantal niveaus

5

Afmetingen

60 cm lengte, 40 cm breedte en 135 cm hoogte

Kleur

Lichtbruin/Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm

De meeste katten hebben een buitengewoon klimtalent. Maar je wilt natuurlijk niet dat ze dit acrobatische talent uitoefenen in je gordijnen of op je bank. De Beeztees Mirza Krabpaal biedt de perfecte oplossing. Jouw kat kan naar hartenlust spelen en klimmen op de verschillende niveaus van de plateaus. Deze plateaus zijn voorzien van zachte kussentjes met uitwasbare hoezen. Onder dit prachtige houten meubel bevindt zich zelfs een klein kattenhuisje, waar jouw kat na het spelen heerlijk kan uitrusten. En alsof dat nog niet genoeg is, voorziet de krabpaal ook in de krabbehoefte van jouw kat. De wanden van het meubel zijn namelijk bedekt met stevig sisaltouw, ideaal om de nagels aan te scherpen. Dit is niet zomaar een krabpaal, maar een 3-in-1 krabmeubel! Jouw kat kan er niet alleen op slapen en spelen, maar ook naar hartenlust krabben. De hoezen van de kussentjes zijn bovendien uitwasbaar op 30 graden in de wasmachine, waardoor je de krabpaal altijd schoon en fris kunt houden. Het meubel is gemaakt van onbewerkt hout, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling in je interieur. De afmetingen van de Beeztees Mirza Krabpaal zijn 70x40x135 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor jouw kat om te klimmen en te spelen. Geef jouw kat een.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm

De Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm heeft een hoogte van 135 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm is leverbaar in het Lichtbruin/Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees Mirza Krabpaal Hout 70x40x135 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen