1. speelgoed
  2. Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed

Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 107 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed

Multifunctionele speelruimte - mooi spel: deze kattenboom is ontworpen om perfect aan te sluiten bij het natuurlijke speelgedrag van katten. Het biedt verschillende speelmogelijkheden, zoals een kattenbak en klimframe, hangmat, krabpaal en kleine haarbal. Kittens kunnen vrij klimmen en zorgen voor een vrolijke sfeer en veel entertainment voor energieke katten. Stevig en stabiel - Speel met vertrouwen: de bodem van de kattenboom heeft een stabiele vierkante structuur en de bovenkant is gemaakt van hoogwaardige PVC-beugelpijp en PVC-buizen. Vooral de 5,2 cm diameter kolom zorgt voor de algehele stabiliteit van het kattenklimframe. Het is zeer duurzaam en heeft een lange levensduur. Premium sisalmateriaal - duurzamer: de kattenboom heeft palen die zijn omwikkeld met natuurlijke, geurloze en krasbestendige grove sisal. Dit materiaal is beter bestand tegen krassen en kan katten helpen hun poten te polijsten. Hierdoor blijven ze weg van uw meubels, vooral lederen banken en stoelen. Multi-layer Super Space - Speel zoals je wilt: deze kattenboom is ontworpen voor meerdere kittens om te spelen. Het kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, waardoor uw huisdieren meer ruimte hebben om te klimmen en te verkennen. Daarnaast wordt de kattenboom geleverd met alle benodigde accessoires. Met deze geweldige kattenboom kunnen uw katten genieten.

Veelgestelde vragen over de Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed

De Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed heeft een hoogte van 107 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kattenboom Kat Klimtoren Kat Krabpaal Toren voor Grote Kleine Katten kitten Condo met Hangmat Bed is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen