1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm

Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 115 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm

Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan de natuurlijke behoeften van jouw kat te voldoen. Met een hoogte van 115 cm biedt de Adori Krabpaal Priya voldoende ruimte voor je kat om uitgebreid te strekken en te krabben. De lichtgrijze kleur geeft een moderne uitstraling aan je interieur. De Krabpaal Priya is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van meerdere krabpalen en speelelementen. Je kat kan zijn nagels scherpen aan de sisalpalen en zich heerlijk uitrekken op de verschillende niveaus. Daarnaast is er een pluche speelbal aan een elastisch koord bevestigd, waarmee je kat zijn jachtinstinct kan bevredigen. Deze Adori krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De lichtgrijze bekleding past perfect in elk interieur en kan gemakkelijk worden gereinigd met een stofzuiger of een vochtige doek. Zo blijft de krabpaal er altijd fris uitzien. Haal de Krabpaal Priya in huis en geef je kat de perfecte plek om te krabben, te spelen en te ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm

De Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm heeft een hoogte van 115 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Priya Lichtgrijs 50 x 50 x 115 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen