1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm

Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, 20 cm breedte en 2 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm

Laat jouw kat zich uitleven op de prachtige Designed by Lotte Krabplank Berit. Deze krabplank is speciaal ontworpen door Lotte en is gemaakt van stevig hout. Het heeft een sisal mat als krabgedeelte, waar jouw kat dol op zal zijn. Hij of zij kan naar hartenlust de nagels scherpen op deze zachte mat. Deze krabplank is niet alleen functioneel, maar ook erg handig. Je kunt het eenvoudig aan de muur hangen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Op deze manier kan jouw kat verticaal krabben, wat ideaal is voor zijn of haar gezondheid. Bovendien kun je de hoogte van de plank zelf bepalen, zodat het perfect is afgestemd op jouw kat. Als jouw kat zich volledig kan uitstrekken tegen de plank, dan hangt de plank op de ideale hoogte. De Designed by Lotte Krabplank Berit is een geweldige oplossing als je geen ruimte hebt voor een grote krabpaal of als je jouw kat extra krabmogelijkheden wilt bieden naast zijn of haar krabpaal. Deze plank is ruimtebesparend en zal een prachtige toevoeging zijn aan het interieur van jouw huis. Geef jouw kat het beste met deze geweldige krabplank.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm

De Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm heeft een hoogte van 2 cm, is 20 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Berit Krabplank Hout 60x20x2 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen