1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm

Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Metaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm

De Designed by Lotte Krabpaal Vyda is niet zomaar een geweldige krabpaal voor jouw kat. Het is ook nog eens een prachtige toevoeging aan verschillende interieurstijlen. Deze krabpaal heeft een bodemplaat die is afgewerkt met een elegant metalen frame en aan de bovenkant is er een sisal krabmat geplaatst. Het krabgedeelte van de krabpaal is gemaakt van stevig jute touw. Deze krabpaal biedt jouw kat niet alleen een plek om zijn nagels te scherpen, maar ook een heerlijke plek om te ontspannen. De afmetingen van 40x40x60 cm zorgen ervoor dat jouw kat comfortabel kan liggen en spelen. Daarnaast zorgt het metalen frame ervoor dat de krabpaal stevig en duurzaam is. De Designed by Lotte Krabpaal Vyda is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. De metalen details geven een moderne en stijlvolle uitstraling aan de krabpaal. Jouw kat zal dol zijn op deze krabpaal en jij zult genieten van het mooie design. Geef jouw kat de perfecte plek om te krabben en te ontspannen met de Designed by Lotte Krabpaal Vyda.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm

De Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm heeft een hoogte van 60 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm is gemaakt van Metaal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Vyda Krabpaal Metaal 40x40x60 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen