1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm

Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

27 cm lengte, 27 cm breedte en 33 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Metaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm

Met de Designed by Lotte Krabbol Tyra haal je een uniek stuk in huis. Deze krabbol is niet zomaar een standaard krabpaal, maar een waar juweeltje. De ronde vorm geeft het een speels en eigentijds uiterlijk. Jouw kat zal dol zijn op het jute touw waar hij of zij lekker de nagels in kan zetten. Maar deze krabbol is niet alleen een krabpaal, het is ook een speeltje. Bovenop de bol bevindt zich namelijk een kattenspeeltje met veer. Dit maakt de bol nog aantrekkelijker voor jouw kat om mee te spelen. Het metalen frame van de krabbol is voorzien van rubberen dopjes aan de onderkant, zodat de bol niet verschuift en de vloer niet beschadigt. De Designed by Lotte Krabbol Tyra is niet alleen een praktisch en functioneel product, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De afmetingen van 27x27x33 cm maken het geschikt voor zowel grote als kleine katten. Geef je kat een eigen plekje om te krabben en te spelen, en geniet zelf van het prachtige design van deze krabbol.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm

De Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm heeft een hoogte van 33 cm, is 27 cm breed en heeft een lengte van 27 cm.

Deze Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm is gemaakt van Metaal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Krabbol Tyra Krabpaal Metaal 27x27x33 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen