1. speelgoed
  2. Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm

Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm

Aantal niveaus

5

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 150 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm

Ontdek de schoonheid van de Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten. Deze prachtige krabpaal is gemaakt van hoogwaardig suar hout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Met zijn unieke, onbewerkte afwerking voegt deze krabpaal een vleugje rustieke charme toe aan elk interieur. Let op: elk stuk hout is anders van kleur en textuur, waardoor elk product uniek is. Dit betekent dat jouw krabpaal een echt one-of-a-kind item is. Bovendien is deze krabpaal speciaal ontworpen voor binnengebruik en is hij niet geschikt voor gebruik buitenshuis. De Ars Longa Houten krabpaal suar is verkrijgbaar in verschillende maten: 120cm, 150cm en 200cm. Hierdoor kun je de perfecte krabpaal kiezen die past bij de behoeften en ruimte van jouw kat. De plateaus hebben een afmeting van 30cm x 35cm, waardoor er voldoende ruimte is voor jouw kat om te rusten en te spelen. Daarnaast zorgt de stevige voetplaat van 5cm dik voor een stabiele en veilige basis voor jouw viervoeter. Geef jouw kat de ultieme speel- en krabervaring met de Ars Longa Houten krabpaal suar. Met zijn unieke houten design en hoogwaardige materialen is dit de ideale toevoeging aan jouw huis voor zowel jouw kat als voor jou.

Veelgestelde vragen over de Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm

De Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm heeft een hoogte van 150 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ars Longa Houten krabpaal suar voor katten 2 stukken sissal 150cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen