1. speelgoed
  2. DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor

DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor en ontdek alle specificaties. 

Specificaties DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor

Aantal niveaus

Afmetingen

35 cm lengte, 40 cm breedte en 32 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

Plastic

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor

Met de DynaBright Anti Krab Vellen hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen op je meubels! Deze XL vellen zijn perfect voor zowel katten als honden en bieden optimale bescherming voor je bank en andere meubelstukken. Deze unieke vellen zijn eenvoudig aan te brengen op elk oppervlak en blijven stevig vastzitten zonder dat er plakresten achterblijven. Je kunt ze moeiteloos verwijderen wanneer je ze niet meer nodig hebt, zonder dat dit schade veroorzaakt aan je meubels. Met de DynaBright Anti Krab Vellen zorg je ervoor dat je meubels er altijd als nieuw uitzien, zonder lelijke krassen. Daarnaast bieden ze ook een geweldige oplossing voor jouw geliefde huisdieren, die zo hun natuurlijke krabgedrag kunnen vertonen zonder je meubels te beschadigen. Bescherm je meubels en geef je huisdieren de vrijheid die ze nodig hebben met deze hoogwaardige krabpaal voor aan je meubels.

Veelgestelde vragen over de DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor

De DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor heeft een hoogte van 32 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor is gemaakt van Plastic. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze DynaBright Anti Krab Vellen 8 XL Vellen Voor Kat Hond Tegen Krabben Bank Bescherming Meubelbescherming Krabpaal voor is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen