1. speelgoed
  2. RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm

RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm

Aantal niveaus

5

Afmetingen

255 cm lengte, 70 cm breedte en 265 cm hoogte

Kleur

Wit, Beige

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm

De RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème is een krabpaal van topkwaliteit die speciaal is ontworpen voor grote katten, zoals de Maine Coon. Met zijn indrukwekkende hoogte van 265 cm en een gewicht van ongeveer 36 kg, biedt deze krabpaal een stevige en stabiele speelomgeving voor jouw geliefde harige vriend. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over extra dikke sisalpalen met een diameter van 20 cm. Dit zorgt ervoor dat jouw kat naar hartenlust kan krabben en zijn klauwen gezond kan houden. De crèmekleurige bekleding geeft de krabpaal een stijlvolle uitstraling die naadloos past in elk interieur. Wat deze krabpaal echt uniek maakt, is het feit dat hij verstelbaar is in hoogte. Met een bereik van 235-255 cm kun je de krabpaal eenvoudig aanpassen aan de hoogte van jouw plafond. Dit zorgt ervoor dat de krabpaal perfect past in elke ruimte, of deze nu hoog of laag is. Geef jouw Maine Coon de ultieme speelervaring met de RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème!

Veelgestelde vragen over de RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm

De RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm heeft een hoogte van 265 cm, is 70 cm breed en heeft een lengte van 255 cm.

Deze RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm is leverbaar in het Wit, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Crème 60 x 60 x 265 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen